Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен инцидент

...
Представителка на Pet Paw Bulgaria сподели в социалната мрежа неприятен инцидент
Коментари Харесай

Женска истерия заради блъснато куче: Нещастник! Да пукнеш дано!

Представителка на Pet Paw Bulgaria показа в социалната мрежа противен случай с присъединяване на двама русенци. Случката се е разиграла през вчерашния ден край Пловдив. 

Plovdiv24.bg разгласява написаното от нея без редакторска интервенция:

Пътувайки с колата ми към Пловдив, постоянно спирам да храня 3 кучета. Едно от тях (Майк) е към този момент в клиника, тъй като е доста болен. Но през днешния ден, отивайки да нахраня другите 2, виждам по какъв начин едното от тях лежи безпомощно на платното. Говорех по телефона в този миг с Дияна Плачкова, която чу всичко.

Спрях колата и слезнах да преместя натрупа на кучето, което се сподели още живо! Отстрани до мантинелата седеше нейното другарче, което я викаше да стане.

Без да се замисля, сграбчих удареното куче и го качих в колата. Тя плачеше от болежка.... Естествено никой не спря да помогне, а единствено свиреха и едвам не пометоха и мен. Тръгнах към клиника " Провет " и 20-30 метра по-надолу видях спрян фоуксваген. Мъж и жена оглеждаха колата. Веднага се сетих, че те са блъснали моето момиче.

Спрях до тях и ги попитах напълно умерено (поне в началото) дали те са блъснали кучето. Мъжът ми отвърна, че те са го блъснали и думите му бяха " погледни какво стана с колата ми ", при което аз побеснях и потърсих отговор за какво не са оказали помощ на животното. Последва удар от мъжа по лявата ми ръка!!! В този миг издивях и започнах да викам (което се вижда в клипа и не се гордея с това), само че бях в ужасна суматоха. Качих се при кучето, което очевидно не знаеше какво става, беше в потрес и я болеше. Веднага се обадихме в " Провет " и бяхме посрещнати от ветеринар, който я прегледа.

Направиха и рентгенова фотография, на която се вижда, че 6-ти гръбначен прешлен е строшен, само че за благополучие няма разбъркване. Също по този начин кучето има течност в коремната празнина. Доктор Пачев ще извърши интервенция на гръбнака и се надяваме животното да не остане неработоспособен за цялостен живот поради този субект, който даже не слезна от колата си да види какво е причинал, а се тормози за тъпите ламарини!

Пусната е тъжба и ще има следствие. Няма да оставим нещата по този начин, няма! Ще търсим правдивост! Дано органите на реда си свършат работата съответно!

Операцията на гръбнака на Рая ще бъде скъпа. 1400лв със скенера. Всеки който желае да помогне може да го направи по следните способи:

По сметката на организацията:

РАЙФАЙЗЕН БАНК:

IBAN: BG09RZBB91551012878566

Титуляр: Pet Paw Bulgaria

Основание: Рая

Пейпал: [email protected]

По сметката на клиника Провет:

Прокредитбанк:

BG88PRCB92301032980910

Основание - Рая Пет Пал

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР